Гарні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім’ї.

Дорогі наші партнери, Новий рік вже наступає на п’яти! Давайте зробимо так, щоб Свиня допомогла успішно реалізувати всі наші нові творчі плани, допомогла досягти амбітних цілей, піднесла нам нові звершення і цікаві професійні завдання. Нехай відносини в нашому і без того дружному колективі будуються тільки на взаємоповазі і бажанні розвиватися, рука об руку йти з професійного шляху. Ну і, звичайно ж, нехай нас не обійдуть стороною матеріальні блага. З новим роком і Різдвом!

Новий рік – свято сімейне. Кожній родині я б побажав накрити святковий новорічний стіл, за яким і привітати один одного. І ще – радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! Чи не вбивати в собі життя! Мені б хотілося, щоб в кожній сім’ї різні покоління розуміли один одного.

Хочеться з добротою і щирістю привітати всіх з Новим роком та Різдвом! Нехай у всіх збудеться все те, про що задумано, відбудеться те, про що мріється і реалізується все те що заплановано!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Новий Рік – прекрасний казковий свято, із запахом ялини, вибухом хлопавок, смаком шампанського. І в цю казкову ніч, хочеться побажати, щоб всі бажання, загадані під бій курантів, обов’язково збулися. Нехай проблеми та негаразди не торкнуться вас і ваших близьких, а будинок буде наповнений щастя і веселим сміхом. Автор: Анна Ярчевський

Нехай пора наступаючих свят, а саме Новий рік і Різдва, нехай ця пора залишиться у ваших спогадах світлим подією, де вас оточували близькі і рідні люди, на обличчях була посмішка, а серця наповнені радістю. Будьте щасливі, нехай все виходить, погане нехай зникне, а щастя і благополуччя ніколи не покидає ваші домівки!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.