Гарні привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Великоднем , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Бажаю тобі до Великодня, щоб ангели ніколи не залишали тебе, направляли на шлях праведний, оберігали від неприємностей, скверни, бід і розлук. Нехай це світле свято нагадає тобі про чудеса, які нас оточують, додасть впевненості і зміцнить віру!

Світлий, наповнений духовністю і щирістю свято настав, і з ним я тебе сердечно вітаю. Паса – це не просто червоний день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення. Це початок нового життя, в якій буде трохи більше віри, ніж зазвичай. Тому, в цей особливий, божественний день, я бажаю тобі умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою. Не забувай про Святих, і вони неодмінно допоможуть тобі.

Нехай Всевишній обдарує тебе своїм кришталево чистим світлом. Нехай ангел-охоронець вберігає тебе від бід,поганих людей і зла. Нехай світла Пасха привнесе в твоє життя благ мирських і духовних. Христос Воскрес!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем до сліз

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! Ось і Великдень до нас прийшла – свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспелі – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.