Гарні Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію найкращих Різдвяних привітань у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай великий і світлий дух Різдва наповнить твоє життя прекрасним почуттям радості і свята. Бажаю благополуччя, успіху і здоров’я. Нехай твій небесний захисник ніколи не дрімає і завжди буде поруч в скрутну хвилину. Нехай буде побільше щасливих годин, проведених в колі надійних друзів, і поменше тих найважчих хвилин. З Різдвом!

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

З Різдвом тебе, любий друже! Бажаю, щоб це світле свято подарував тобі гармонію, бадьорість духу, душевний спокій і здоров’я. Нехай удача та підтримка рідних людей допоможуть тобі у всіх справах, а любов, як зірка, висвітлює твій шлях!

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Вітаю тебе і твою сім’ю зі світлим святом Різдва Христового! Бажаю тільки приємних і добрих моментів в житті, міцного здоров’я. Родинного затишку, нехай очі завжди світяться щастям. Ясного розуму і польоту думок! І нехай у всіх справах і починаннях тобі допомагає і благословляє Бог.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Чудову і милу жінку вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю завжди чудовою бути і чудовою, щиро вірити в свою мрію і добре диво, слідувати по життю дорогою щастя і любові, обдаровуючи близьких радістю та світлими надіями.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!