Кращі привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Пасхою своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Прекрасний день, говорить весняний запах зеленого листя і аромати ніжних квітів, що витають в теплому повітрі, нарешті настав. Це – Великдень! Від щирого серця вітаю Вас і бажаю сімейного комфорту і благополуччя, справжнього успіху, здоров’я і натхнення! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце – любов’ю, творчість – натхненням, праці – божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!