Кращі привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію зворушливих привітань з Покровою до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити наше життя. Всі православні християни знають про це свято, тому я хочу з таким великим задоволенням привітати вас. Покров Пресвятої Богородиці є тим святом, яке завжди надає людині сили і показує, що віра у все найкраще є невід’ємною частиною нашого життя. Я хочу привітати вас, тому як знаю, що ви дуже велику увагу приділяєте всім релігійним святам і традиціям. Я хочу побажати вам тільки того, про що ви самі мрієте. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас від усіх неприємностей, бід і конфліктів. Вона буде підказувати вам правильний напрямок, при якому ви прийдете до потрібного результату. Бажаю вам всіх благ, які тільки є в цьому світі. Щасливого вам свята!

Вітаємо з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай Вас і Ваших близьких ніколи не підводить здоров’я і віра в світле майбутнє. Зі святом!

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Від щирого серця поспішаємо вам привітати з цим великим святом і побажати міцної віри, любові і здоров’я. Бажаємо щоб мирські турботи не дали вам зійти зі шляху істинного, а покрив і захист, яку дала нам сама Пресвята Богородиця хай оберігають вас своє життя і рятують від бід і напастей.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю світлої смуги любові, достатку, миру, радості, гармонії і щастя в житті. І нехай Свята Діва зберігає тебе від бід.

Привітання з Покровою українською мовою

Привітати з Покровою українською мовою

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!