Кращі привітання з Водохрещем українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Водохрещем , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Хрещення Господнє – це світлий і чистий свято, нехай твоє життя буде такою ж, нехай удача не залишає, нехай рідні люди будуть поруч. Щастя тобі і твоїм близьким!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Господнє Хрещення – дивне свято! Адже всім відомо, що в ніч на 19 січня вся вода на Землі стає чарівною, набуває велику зцілення, а деякі стверджують, що і здійснення мрій. Вітаючи тебе з цим світлим святом, бажаю тобі запастися в цьому році такою кількістю святої води, щоб вистачило на весь почався рік.

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

Нехай Водохресний ніч подарує свято для душі! Нехай радісне розчулення наповнює твоє серце. Нехай небо завжди буде чистим, сонце зігріває своїм теплом, а люди своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. І ти не відмовляй у допомозі нужденним, і Бог віддасть тобі сторицею!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!