Красиві привітання з Водохрещем українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

У цей особливий, наповнений святістю день мені б хотілося побажати тобі гармонії, душевної умиротворення, спокою і ідилії. Нехай небеса оберігають твою душу, а ангели зберігають твій будинок від зла і бід. З Хрещенням Господнім тебе, не втрачай віри у краще, і вона неодмінно допоможе в скрутну хвилину.

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю зі святом Хрещення Господнього! Нехай в цей світлий день у вашому домі панує злагода і розуміння, любов і всепрощення, турбота і теплота. Хочу побажати світлої дороги в вашому житті, щоб ніякі перепони не могли перешкодити. Любіть і цінуйте все те, що у вас є. Зі святом!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем до сліз

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!