Найкращі привітання з хрестинами у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з хрестинами у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаємо з великим і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хранителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещений, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З крестинами!

В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх зі святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім’ю, наповнену любов’ю, ніжністю і турботою. Радості та достатку в будинок і благословення Господа на все життя!

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Вітаю! Вітаю! З крестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, а й ще й Ангел Хранитель на небі. Бажаю людського щастя – щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.