Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих привітань з Водохрещем до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Нехай Хрещення Господнє нагородить стійким здоров’ям. Омолодження душі, індивідуальності і правильного підходу до життя. Щоб Господнє Богоявлення допомогло вступити в життя рішуче по-новому і відчути впевненість у всьому навколишньому світі.

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

Нехай на поріг вашого будинку приходять тільки: щастя, надія, достаток, любов і благі вісті. З Хрещенням Господа!

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Бажаю в свято Великого Хрещення реалізувати своє бажання вмитися святою водою і випробувати почуття благодаті і чистоти, воскресіння і святості. Нехай здоров’я стане міцним, а душа очиститься від тривог, образ і печалі. Бажаю, щоб незламна віра допомагала встановити спокій і впевненість у вирішенні будь-якого питання. Нехай віра в Бога міцніє з кожним днем, а серце наповнюється добротою і життєвими силами.