Найкращі Різдвяні привітання

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію Різдвяних привітань , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується – славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

З Різдвом Христовим від щирого серця вітаю. Нехай це свято нагадає серцю про дитячі мрії і надії, про щиру віру і очікуванні чудес. Нехай в Різдво засяє посмішка на обличчі, пролунає дзвінкий сміх в будинку і зберуться всі дорогі люди за святковим столом.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

На Різдво бажаю щасливих посмішок рідних, багатого столу, щирих слів, душевних розмов, Божої благодаті, більше доброти і світлих людей навколо!

З Різдвом Христовим! Нехай за столом зберуться найближчі люди, а в двері постукають доброта, удача, достаток, везіння і щастя.

Ось і настав світле свято Різдва Христового, вітаю тебе! Волхви принесли Немовляті Христу в дар золото, ладан і смирну, і в твоє життя нехай стане такою ж яскравою, як золото, спрямованою до Бога, як куріння ладану, і приємною, як аромат смирни!

У день Різдва ми всі чекаємо дива! Так нехай воно станеться у вас в цю чудову ніч! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, світ за вікном і світле щастя в домі. Нехай Різдво подарує яскраву надію, міцну віру, красиву казку і вірну любов.