Оригінальні привітання з Покровою своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Покровою українською, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю кожен день зустрічати з добротою і любов’ю серця. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над тобою завжди буде мирне ясне небо, а поруч – щаслива сім’я і справжнє щастя!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці, бажаю кожен день життя зустрічати з відмінним здоров’ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією. Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та бажаю любові, миру, гармонії душі, розуміння близьких і веління серця бути славним людиною!

Свято Покрова відзначаються пізньою осінню, але даний факт не повинен затьмарювати і засмучувати, адже все може скластися тільки найкращим чином, якщо вірити кожен день тільки в краще, в дивно яскравий позитив. Дорогий чоловічок, в тебе є справжня сила і справді стійкий характер, тому користуйся ними для подальшого розвитку в правильно обраному напрямку, йди до своєї мети, незалежно від того, як доля вирішить спробувати тебе. Знаєш, я щиро вірю в те, що ти зумієш досягти поставлених завдань і реалізувати свій потенціал в реальності, довести можливість успішного розвитку. Нехай Богородиця тебе від будь-яких негараздів захищає, адже вона має настільки всемогутнім властивістю. Бажаю спокою в будинку, здоров’я і довгого життя. Цінуй своїх близьких людей і можливість проводити з ними численні дні. Будь щасливий!

Нехай всіх віруючих осяє радість твого пришестя, пресвята Богородиця! І твій чистий образ оточить нас дорогоцінної завісою твоєї захисту, позбавляючи від всіх форм зла і рятуючи наші душі. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці вас. Від душі бажаю згасає доброти серця, нев’янучої любові і щастя в житті, незмінною благодаті за вікном і в душі. Нехай Пресвята Богородиця оберігає тебе і всю твою родину, нехай блакитне небо вкриє тебе від заздрості і бід. бажаюздоров’я і миру.