Оригінальні привітання з Великоднем своїми словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Великоднем українською мовою, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем українською мовою

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається в пасхальне свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудесне повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Нехай Всевишній обдарує тебе своїм кришталево чистим світлом. Нехай ангел-охоронець вберігає тебе від бід,поганих людей і зла. Нехай світла Пасха привнесе в твоє життя благ мирських і духовних. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах ?

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, посмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос Воскрес!