Привітання з хрестинами українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих привітань з хрестинами українською мовою, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, сплячою в колисці? Малятко потребує захисту і допомоги щохвилини свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і одночасно зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли до церкви. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша малеча пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянутся вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і малятка, а в будинку завжди буде мир, затишок і благополуччя. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше вам усмішок і сміху.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Привітання з хрестинами у прозі

Привітати з хрестинами до сліз

В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх зі святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім’ю, наповнену любов’ю, ніжністю і турботою. Радості та достатку в будинок і благословення Господа на все життя!

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя і удачі, міцної сім’ї, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочку і, звичайно, докладу всіх зусиль для того, щоб справити позитивний вплив на нього, опинитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира сімейна любов, нічим замінити не вдасться. З крестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.