Привітання з Пасхою українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Пасхою , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаємо Вас з радісним і світлим весняним святом оновлення, з Великоднем! Нехай в цей святий день Ваше серце буде відкрито Богу, нехай прийдуть в Вашу душу гармонія і тепло. Бажаємо, щоб Ваш будинок наповнився затишком, дзвінким сміхом, щоб тільки добрі вісті приходили сьогодні в Вашу сім’ю, будьте здорові і благополучні.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Воістину Христос Воскрес! Вітаємо зі святим святом Пасхи, дорогі Християни! Нехай віра береже Вас від бід та смутку! Дай Бог Вам благополуччя, міцного здоров’я і даху над головою!

З Христовим Воскресінням! Бажаємо вам, щоб сьогодні щомиті свята переливалося яскравим променем добра і благополуччя! Нехай радість життя, подарована вам Всевишнім, не згасає у вашій душі ніколи! Натхнення вам, взаєморозуміння в сім’ї, барвистих подій, позитивних емоцій, оптимістичногонастрою! Будьте щасливі з вірою Божою!

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.