Привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Великоднем у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай цей пасхальний день дасть всім людям сил жити згідно божим заповідям – в мирі та любові, радіти і передавати цю радість рідним і близьким. Бажаю всім нам терпіння, милосердя і взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров’я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благими звістками, нехай серце Ваше наповниться радістю, нехай віра допомагає Вам долати труднощі.

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.