Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних Різдвяних привітань своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом. Нехай це світле свято подарує силу волі і безсумнівну відвагу, вірну любов і браво щастя, домашній затишок і душевний спокій. Бажаю слідувати завжди за покликом серця і робити великі справи.

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Вітаю зі святом світла, любові, віри і сім’ї – Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде тепло, затишно, радісно, ​​смачно пахне, буде багато веселого сміху, щирих обіймів, добрих слів. Нехай Ваша міцна віра допоможе пройти будь-які труднощі, а Господь нагородить за це всіма благами!

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

З Різдвом Христовим, тітка. Бажаю благодаті життя і добра, великих чудес і доброї казки, снігового щастя і морозних ноток натхнення, неймовірної краси свята і щирої любові дорогих людей. Нехай Різдво подарує теплу сімейну атмосферу і домашній затишок.

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.