Щирі привітання з Вербною неділею до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію сучасних привітань з Вербною неділею українською, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вербна неділя – велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

З Вербною Неділею! З усією можливою щирістю і теплотою бажаю завжди перебувати в здоров’ї, знаходити час на духовне просвітництво, користуватися своїм допитливим і світлим розумом на користь сім’ї, друзів і нужденним. Зберігайте надію, віру, любов і не забувайте насолоджуватися кожним днем.

Сьогодні непроста неділю. Сьогодні особливий, вербний день. З цього приводу хочу привітати тебе і твою сім’ю. Нехай цей день стане початком тижня стриманості, нехай пошлепиваніе свяченою вербою дадуть сили на тиждень, до Великодня, забути про жирному столі, п’янках і веселощі до упаду. А ось через цей тиждень нехай душа гуляє все 3 дні, адже після Воскресіння життя повинна бити ключем!

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати доброї удачі і ясного неба, світлої радості душі і щирою надії серця. Нехай вдається з покірністю верби приймати все, що відбувається навколо, нехай відплатою за твою щедрість і доброту послужить радість життя і благополуччя.

У свято Воскресіння Вербної ми хочемо зараз вам побажати, щоб ваше серце вам підказувало, з ким дружити, кого не вітати. Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння і довіру. Нехай ваших очей не торкнеться сльоза, нехай люди, які вам дороги, будуть завжди поруч. Бажаємо, щоб вас завжди було кому підтримати. Щоб йдучи по дорогах життя, ви зустрічали тільки хороших людей!

Бажаю вам в Вербна Неділя, щоб милість Господня зійшла на ваш будинок, щоб в очікуванні світлого свята Пасхи відвідали вас чисті помисли і мудрі думки, щоб зміцнилися серця ваші в вірі, наповнилися надіями, радісними почуттями, гармонією. Нехай молитви долетять до небес, хай все задумане здійсниться!

У цей святий день мені дуже хочеться побажати тобі ангельського терпіння і благополуччя, жити без бід з щирою чистим коханням! У всьому удачі і теплого весняного сонця на шляху!

Вітаю з Вербною Неділею і від чистого серця бажаю, щоб гілочки верби розпустилися радістю і надією в твоїй душі, щоб цей день принісдобро і щастя в твій будинок, в твою сім’ю, в твоє життя. Бажаю жити із близькими і берегти в собі хорошу людину.