Щирі Різдвяні привітання українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих Різдвяних привітань простими словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!

Нехай посмішки будуть наповнювати світ навколо, добрі слова долітають і пестять слух. З Різдвом Христовим вітаю!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе благодать і мир в будинок, добро і розуміння в сім’ю, любов і радість у серці, чуйність і щирість в душу, щастя й удачу в життя.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

Улюблений, бажаю тобі завжди мати таку силою, щоб підкорювати будь-які горизонти. Ти найцінніше в моєму житті, і я буду щаслива, лише від однієї твоєї посмішки, від теплого погляду, від турботливого слова. Нехай не вичерпається в душі енергія любові і радості, з Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай ангел оберігає, Бог захищає, Матір Божа береже від зла. Нехай будинок буде теплим і затишним, серце радіє і любить, душа наповнюється світлом і теплом. Щастя, добра, достатку, милості Божої, благодаті і всіх благ!

З Різдвом Христовим! Бажаю миру і благодаті в цьому світі, а також доброго життя і щоденною радості в ній. Нехай все в родині будуть здорові, нехай буде відрада і щастя на серце.

Кохана, всім серцем вітаю тебе з Різдвом! Нехай світле свято змусити вірити в казку і чудеса, а ти сяяла яскравіше різдвяних свічок! Нехай ніжні почуття проникають в саму душу і ти завжди посміхаєшся від щастя!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.