Зворушливі християнські привітання з днем народження українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих християнських привітань з днем народження українською мовою, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!