Зворушливі привітання з днем народження для священика, батюшки у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію сучасних привітань з днем народження священика, батюшки до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаємо Вас з днем ​​приходу Вашої душі в цей світ, бажаємо Вам здоров’я, терпіння, збереження в серці лагідності і милосердя до Ваших прихожан. Нехай не залишає Вас світ Божий, нехай вірою буде наповнене Ваше серце.

З Днем народження! Нехай Господь Бог оберігає і посилає сили і енергію. Допомагайте людям, несіть своєю службою і вірою добро, визнання, радість і щастя людям.

Прошу Вашого доброго благословення і дозволу від щирого серця привітати Вас. Нехай в день народження здійсниться щось яскраве і світле, нехай Бог пошле Вам промінь щастя і благополуччя, нехай парафіяни знайдуть спокій душі і зможуть спокутувати свої гріхи, нехай у Ваших силах буде виправити будь-яку злий жарт долі і запобігти будь-яке злодіяння.

Прошу благословення, Святіший Отець. Нехай Бог обдарує кожного з нас любов’ю і міцною вірою, а Вам в день рожденья від щирого серця хочу побажати цнотливості і повного достатку сил, благих цілей і світлих помислів. Нехай Ваші добрі слова завжди дають людям надію, нехай Ваші старання будуть виправдані в милосерді і чистоті душі парафіян.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Вітаємо з днем ​​народження нашого священика і просто хорошого і чуйну людину! Бажаємо, щоб обраний шлях був світлий і легкий. Щоб кожен день був у радість. Нехай Ваше серце б’ється довго, випромінюючи добро і любов.