Зворушливі привітання з Великоднем простими словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих привітань з Великоднем своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю від усього свого полум’яного сердечка з Великоднем! Бажаю миру, гармонії і злагоди навколо і всередині тебе! Нехай кожен твій деньок буде наповнений небесним світлом, роблячи їх яскравими, добрими і світлими!

У цей християнське свято бажаю виключно стійкого здоров’я, захоплюючого щастя, безтурботного світу, сміховинного веселощів, духовної краси і дивовижною любові! Нехай затишок, порядок і злагода панують під дахом твого житла! Зі святом! Христос Воскрес!

Нехай на Пасху Христову в твоїй душі розпуститься цілий розсип щастя, райського благодатність, самовідданої віри, самовідданої доброти, безмежної радості і відмінного здоров’я. Христос Воскрес!

Вітаю з добрим святом Пасхи і від душі бажаю краси, достатку, щастя, радості, миру, добра і удачі в житті, а також віри, щирості, надії, відради, любові, світлої мрії і натхнення в серце. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, нехай це чудове свято осяє яскравим світлом твій шлях.

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

У цей світлий весняний день прийміть мої щирі вітання! Нехай свято Великодня обдарує вас радістю, щастям, відмінним здоров’ям і веселим настроєм. Нехай наш захисник Ісус Христос почує всі ваші молитви і допомагає вам у всіх справах. Христос Воскрес!