Зворушливі привітання з Водохрещем простими словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Водохрещем у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай твоє життя буде яскравою, красивою і прекрасною, як Водохресний сніг, хрусткий на морозі. У світлі нічних вогнів він іскритися, немов розсипи кристалів, немов діаманти на дорогий гламурної шубі. Нехай сніг подарує тобі в Хрещення не тільки сибірської здоров’я, міцні м’язи і відмінне бадьорий настрій, але і стане символом нової, прекрасної і чистої життя в любові, достатку і процвітання. Нехай радість і любов будуть завжди з собою, нехай ніжність і ласка подарують тобі багато радості в Новому році, і нехай з твою холодну голову не будуть переслідувати погані думки, образи і всі неприємності залишаться в минулому, адже. Гладячи в діамантове небо, важко сумувати, плакати і жаліти себе – воно вабить своєю чарівною притягальною силою, як і хрусткий Водохресний сніг під ногами.

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Божа благодать нехай зійде на тебе, а душа заспіває від радості і тріумфу. Хочеться побажати в цей свято міцного здоров’я, щоб щастя і радість завжди були поруч, ніколи не покидали. Здоров’я тобі і твоїм близьким, щоб кожен день був висвітлений сонячним світлом, приносив тільки удачу.

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Нехай в січневий празник Господнього Хрещення буде безхмарним Ваше небо, яскравим сонце, нехай в будинок приходять тільки благими звістками, а в повітрі відчувається ледве вловимий запах такою далекою, але бажаної весни.

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.