Зворушливі привітання з Яблучним Спасом у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих привітань з Яблучним Спасом у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Солодкої думки, смачного життя, доброго серця, безмірного щастя, світлої надії, чистої любові, квітучого натхнення, міцного здоров’я! Вітаю з Яблучним Спасом. Нехай Бог веде тебе по життю дорогою доброти і благородства.

Який гарний, милозвучна передзвін дзвонів. Сьогодні велике свято Преображення Господнього. У церквах святять яблука та мед, всі православні в прекрасному настрої. У народних уявленнях цей день пов’язаний із зустріччю осені, його називали Осініних. Прийміть щирі вітання з світлим святом. Будьте щасливі і здорові багато років, нехай у вашому серці завжди горить іскорка добра. Нехай здоров’я буде міцним, щастя безхмарним, а совіти чистою. Дай Бог вам миру, благополуччя і достатку.

З Яблучним Спасом! Здоров’я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Ось і настав самий світлий, радісний і прекрасне свято – Яблучний Спас. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові, добра, радості, щастя і успіхів. Здоров’я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і збудуться всі ваші бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.