Гарні привітання з Трійцею простими словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію гарних привітань з Трійцею своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

У святе свято Трійці бажаю вам впустити в душі любов, доброту, спокій! Нехай пишні зелені гілки в вашому домі шелестять ароматними листочками і спонукають вас творити добро! Бажаю вам зеленого світла у всіх добрих справах і світлих починаннях! Щастя і затишок у вашому будинку нехай оберігає ваш ангел охоронець, той який у вас зараз за спиною!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

У свято Трійці щиро вітаю і побажати хочу світла і радості в житті, блага і щастя в будинку, щирості і добра в душі, любові і натхнення в серце, світу над головою і сонячної погоди за вікном.

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Як колись зійшов на учнів Христових Дух Утішителя, так і на тебе нехай зійде Божа благодать, наповнюючи життя світлом безтурботної радості і надихаючого щастя! З Трійцею!

У світлий день березового свята Пресвятої Трійці прийміть наші добрі і теплі побажання миру, поновлення, душевної радості, любові і веселощів.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.