Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Трійцею своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Вітаю з Трійцею і бажаю виправдання всіх добрих надій твого серця. Нехай виповниться три заповітних бажання, нехай всі біди підуть за три дев’ять земель. Бажаю миру і любові, благополуччя і щастя. І шлях Пресвята Трійця вберігає твою сім’ю від злоби, ненависті і печалі.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.

Вітаю з Трійцею – світлим і теплим святом, коли перед нами відкривається святе триєдність. Нехай радість прийде до вас і всім вашим близьким, пахощі трав і квітів наповнить будинок!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю парити на крилах любові і надії, вірити у все хороше і мріяти про прекрасне, з кожним днем ​​відкривати своє серце для щастя і радості, усіяти своє життя квітами доброти і зеленню відради.

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Сьогодні у нас є один чудовий привід для того, щоб зібратися всією родиною, тому що сьогодні ми будемо відзначати свято – Трійцю. Це свято, на мій погляд, вважається самим світлим і добрим, тому ми просто зобов’язані його відзначати. Я хочу привітати вас з цією чудовою подією, а також побажати всього самого світлого і прекрасного, що тільки може бути. Ви повинні думати сьогодні тільки про все хороше і приємне, що здатне підняти тобі настрій. Мені хочеться, щоб ваші думки були сьогодні тільки світлими і чистими, тому що це запорука продуктивного та результативного дня. Не забувайте, що про таке свято повинно знати якомога більше людей, так що сміливо поздоровляйте своїх рідних і близьких. Нехай всі дізнаються про те, який це чудове свято. Вдалого вам святкування! Нехай все буде так, як ви самі того хочете.