Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Трійцею своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Свято Святої Трійці називають П’ятидесятницею, оскільки вона приходить на п’ятдесятий день після Великодня. У цей день все навколо цвіте і оживає. У всіх церквах люди моляться, і вогники свічок відображаються в щасливих очах парафіян. Я вітаю Вас зі святом, бажаю великого щастя, гарного кохання і мирного неба над головою. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка, нехай завжди в сім’ї буде достаток і панує спокій. Нехай добро буде довговічним у Вашому житті, нехай Вам у всьому щастить.

Вітаю зі святом Трійці і від чистого серця бажаю, щоб в житті завжди горіло яскраве вогник надії і любові, щоб віра ніколи не покинула твого серця, щоб в душі постійно жила радість і натхнення до добрих справ. Нехай твоє життя завжди буде прикрашена квітучими гілками удачі і пишною зеленню щастя, як в це світле свято.

З самого ранку в церквах чується чудовий передзвін дзвонів. Сьогодні чудове свято Святої Трійці. Дозвольте привітати Вас з цим світлим святом. Нехай Трійця благословить Вас на добрі справи, нехай у Вашій родині панує мир і спокій. Бажаю міцного здоров’я Вам, великого успіху, чистої совісті і безмежного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди йдуть поряд з Вами. Благополуччя Вам, достатку і всього самого найкращого. Нехай Господь завжди оберігає Вас.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Вітаємо зі святом Трійці! Бажаю тепла в душі, миру, добра, щирої віри. Нехай Господь береже і благословляє. Зі святом!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!