Християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою

У нашій збірці зібрані християнські привітання з днем народження своїми словами, в прозі, українською мовою які приємно почути кожному

В цей день тобі пощастило з’явитися на світ, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб життя було довгим, щоб у ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірив у диво, нехай Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.

Вітаю з чудовим днем народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю багато літа добра й удачі, міцного здоров’я і істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди береже тебе від лиха і зла.

Світ — це зупинка нашого тимчасового перебування. Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-охоронець оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Нехай твоє життя буде наповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, валіза усмішок і кошик любові! Не забувай мріяти і вірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем Народження!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Бажаю благ від усієї душі, любові без міри, Нехай життя, продлясь, в роках залишить добрий слід, І нехай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі бережи віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди освітлює твою життя. Вітаю тебе з днем народження!

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!