Християнські привітання з днем народження простими словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих християнських привітань з днем народження у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У втішний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим – твоє серце.

Християнські привітання з днем народження у прозі

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Зі святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі добрі діяння обов’язково винагороджуються!

У цей світлий день, на Божий світ з’явився прекрасний чоловік – ти. Вітаю тебе з днем ​​твого народження і від щирого серця бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє все подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам фортеці духовної в мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Нехай Господь додасть Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай укріпить ваше здоров’я! Нехай Господь благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Нехай надасть вас свої невимовні щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Так пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на устах, а радість до життя завжди відбивається в ваших щасливих очах!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …