Кращі привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від душі бажаю дивитися з доброї надією в кожне «завтра» і з теплою посмішкою зустрічати кожне «сьогодні». Нехай життя буде щасливим річкою біля берегів радості і блага, нехай серце твоє щиро любить і вірить тільки в хороше.

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

У цей святковий літній день, Преображення Господнє відзначаючи, хочеться побажати кожній родині любові та щастя! Добра і краси, гарного врожаю всім. Любіть і радійте.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня – початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім’ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини – здоров’я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Який у нас сьогодні день? На календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас із найпрекраснішим святом – з Яблучним Спасом. У цей світлий день ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити яблука, а після цього приготувати з них що-небудь смачне. Яблучний пиріг буде відмінним приводом, щоб зібрати своїх близьких за одним столом і відзначити цей чудовий свято – Преображення Господнє. Повірте, що це свято дійсно заслуговує на увагу, тому що має цікаву історію. Нехай сьогодні ваші думки будуть чисті, тому що в такий день думати про погане забороняється. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх бажань і прекрасного настрою. Нехай ваш день буде наповнений приємними подіями. Благополуччя вам і вашим близьким! Вдалого проведення часу.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.