Оригінальні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію християнських привітань з днем народження , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З Днем народження!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Хай не скользнет в них смутку тінь, Забудуться нехай все негоди. Я побажати тобі хочу Великої кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди благословляє Божого рука. З Днем народження!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди прагнуло до благодіяння і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав в неї злих намірів, щоб твій шлях простягався рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердяБожого.

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам забратися на вершину істинної любові, йти завжди тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле поновлення! Бажаємо вам благ від щирого серця, здоров’я без міри, гараздів земних, задоволень і радощів! Хай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-хранитель від бід і хвороб! Нехай свічка вашої віри ніколи не згасне, нехай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просите і отримаєте! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний мир! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину вашої земної, Господь вас запросив на небесний бенкет!