Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Благовіщенням українською, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.

Вітаю тебе з чудовим святом – Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

Прийміть від мене привітання з Благовіщенням! Сьогодні хочеться від щирого серця побажати добра і здійснення мрій! Нехай життя буде настільки яскравою, наскільки можна собі уявити, нехай веселощі не перестає жити в вашому серці, а хороші вчинки повертаються сторицею!

Улюблена моя подруга! Сьогодні вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю завжди добиватися своїх цілей, при цьому залишаючись жіночною і прекрасною! Нехай любов і благополуччя завжди присутні в твоєму житті, а близькі друзі підтримають і допоможуть!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!