Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію оригінальних привітань з Благовіщенням українською, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю всіх з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю добра, любові, достатку, розуміння і щирих почуттів. Нехай приходять тільки благі вести і опромінюють життя світлом і богоугодними подіями. Зберігайте віру в Господа і підтримуйте ближніх і нужденних. Будьте щасливі!

Вітаю тебе з християнським світлим святом! Нехай Благовіщення принесе захоплення і щастя в твоє життя. Нехай здоров’я і друзі ніколи не підводять. Настрій нехай буде прекрасним і райдужним. На роботі нехай ніколи не буде проблем і конфліктів. І, головне, нехай у твоєму житті завжди існує щира взаємна любов!

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

В сьогоднішнє свято Благовіщення серце радіє, його наповнює неземна радість, хочеться кожному з навколишніх побажати добра, миру, благоговіння, нехай надія окрилює вас і мчить назустріч мріям. Давайте щиро вірити в чудеса і ми не перестанемо дивуватися тому, наскільки властиво їм збуватися. Бажаю, щоб близькі, рідні, кохані люди вимовляли на вашу адресу виключно теплі слова, які радують серця і зігрівають душі. Давайте, все дружно в настільки священне свято попросимо у Бога великий, світлої, щирої, справжньої любові з палаючими почуттями і все неодмінно збудеться. Дорогі мої друзі, нехай удача з посмішкою тисне вам руку, хвороби не посміють зламати стійкості вашого духу, а заздрісники не наважаться навіть ненароком завдати хоч найменшу образу вашим щирим серцям. Зі святом вас, миру і добра.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.