Оригінальні привітання з Пасхою українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Пасхою до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров’я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

Поздоровляю з Пасхою Христовою і цілим місяцем світлих великодніх днів! Множте добрі справи, ведіть активне духовне життя, сповняйтеся чистотою і гармонією, прикрашайте душу милосердям, допомагайте близьким. Допомоги Божої, миру, радості!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.