Оригінальні привітання з Пасхою українською

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Пасхою до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.

Вітаю зі світлим святом Великодня! Бажаю тобі багато чудес і захоплень, величезного щастя в твоїй родині і мирного світлого блага. Здоров’я тобі, безмежної любові, невичерпного достатку і процвітання.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.