Оригінальні привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію зворушливих привітань з Трійцею у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Сьогодні Трійці Святої велике свято! Бажаю, щоб в будинок прийшли і залишилися назавжди – справжня любов, міцна віра і несподівана радість!

З самого ранку в церквах чується чудовий передзвін дзвонів. Сьогодні чудове свято Святої Трійці. Дозвольте привітати Вас з цим світлим святом. Нехай Трійця благословить Вас на добрі справи, нехай у Вашій родині панує мир і спокій. Бажаю міцного здоров’я Вам, великого успіху, чистої совісті і безмежного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди йдуть поряд з Вами. Благополуччя Вам, достатку і всього самого найкращого. Нехай Господь завжди оберігає Вас.

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею своїми словами

Нехай Трійця свята веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні друзі й щирі колеги. Нехай щогодини приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати – з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя – найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!