Оригінальні Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію Різдвяних привітань , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Нехай різдвяний переполох принесе в твоє життя тільки приємну метушню, нові надії і втілення всіх планів. Бажаю, щоб у тебе на душі завжди було світло і радісно від фантастичних подій, несподіваних зустрічей і позитивних емоцій. Нехай найкращими різдвяними подарунками для тебе, стануть успіх, любов і благополуччя. З Різдвом, дорога подруга!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай пригоди цієї чарівної ночі нагадають тобі казку Гоголя! Бажаю від душі наїстися вареників у добрих людей і зуміти розминутися з чортом! На засніженій дорозі під яскравими зірками з Ангелом-охоронцем загадай бажання, і воно збудеться в це чудове свято!

Сьогодні, в прекрасне свято, Різдво Христове, я бажаю тобі, щоб життя тебе балувала. Нехай на твоєму милому обличчі завжди сяє усмішка, нехай твоя краса з кожним днем ​​розквітає, нехай кохана людина носить на руках, нехай робота приносить задоволення. Бажаю тобі світу в душі і безхмарного щастя!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Таке гарне привітання точно порадує всіх ваших близьких людей. А якщо ви будете відзначати це свято з друзями? Тоді логічно, що привітання потрібні трохи інші

Сьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято – Різдво Христове! У цей день і сонце світить по особливому, природа перетворюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше!

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.