Оригінальні Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію Різдвяних привітань , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Ось і настав світле і радісне свято – Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого – сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

У день Різдва ми всі чекаємо дива! Так нехай воно станеться у вас в цю чудову ніч! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, світ за вікном і світле щастя в домі. Нехай Різдво подарує яскраву надію, міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Вітаю з одним з найбільших і чудових християнських свят – Різдвом! Бажаю зустріти цей день у колі близьких і рідних людей, поділитися душевним теплом, радістю і веселим настроєм. Нехай Ваш будинок буде сповнений достатку, любові, веселощів, милосердя і смирення. Бажаю, щоб Господь чув Ваші щирі молитви і допомагав у всіх справах!