Привітання з Благовіщенням до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Благовіщенням , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю з чудовим святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім чистих помислів, благословення душі, взаєморозуміння і взаємодопомоги. Нехай міцніє віра в ваших серцях, даруючи безкорисливу любов, ніжність і турботу.

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Всім серцем бажаю мирного і щасливого життя з вірою в Бога і надією на найкраще. Нехай в твої двері стукають тільки добрі вісті, нехай твоя родина не знає образ і зла. Бажаю любові, терпіння, здоров’я і душевного спокою.

Привітати з Благовіщенням

Привітати з Благовіщенням до сліз

Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

Благовіщення – світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Від щирого серця – найкращі побажання в світлий день Благовіщення! Нехай радісна і щаслива життя буде щедра на тепло і добро, нехай все в житті трапляється вчасно і з благословення Божого, і нехай поруч з тобою будуть тільки найближчі, надійні, улюблені люди!

Поспішаємо привітати всіх християн з прекрасним святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. У цей день багато років тому архангел Гавриїл сповістив про майбутнє народження Ісуса Христа. Нехай в кожен будинок приходять тільки благими звістками, які наповнять серця людей щастям і світлом.

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.