Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з хрестинами своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Охрестили малюка – вітаємо! Після води святий і очищає він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай же будь-які випробування будуть йому по плечу, нехай його люблять хороші люди,а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хресні нехай завжди будуть поруч як і рідні мама і тато!

Моя люба донечка, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, найкрасивішою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і ​​я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти в мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес і там була поцілувати Богом, а в нагороду отримала свого янголятка, який завжди зможе вкрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство здійснилося і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий ангел-хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас з цією важливою подією і бажаємо внучку рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, які розуміють і сильними. Нехай вашу сім’ю береже!

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.