Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з хрестинами своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчиська – цього прекрасного пустотливого створення. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя, благополуччя вашої сім’ї і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього день, тому як це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цією прекрасною подією, а ще хочу, щоб ви постаралися запам’ятати якомога більше моментів, тому як цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, мої дорогі! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Вітаю з крестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди буде ангел-хранитель, направляє і допомагає в скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, виконання мрій і досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні та хрещені батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися справді безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки найпозитивніші і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.