Привітання з Покровою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Покровою у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

В сьогоднішній день, настільки унікальний і цінний свято, хочеться привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай особлива атмосфера, яка неодмінно буде відчуватися сьогодні, зможе надихати на нові подвиги і дозволить повірити в те, що все буде складатися тільки найкращим чином. Мій дорогий чоловік, ти можеш знайти справжнє щастя і повірити в те, що будь-які мрії будуть втілені в реальності. Нехай тебе охороняють Господь і Богородиця, Ісус Христос від всіляких життєвих перешкод. Використовуй численні можливості для успішного просування вперед і можливості повірити в те, що будь-які поставлені завдання можуть бути досягнуті в мінімальні терміни. Пам’ятай, будь ласка, про те, що життя дозволяє задовольнятися справжнім щастям тільки, якщо вдається цінувати найпростіші речі. Я вірю в те, що ти обов’язково зрозумієш, в чому полягає щастя. Приймай найщиріші вітання з релігійним святом!

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Нехай осінній день Покрови Пресвятої Богородиці подарує в кожен будинок тепло, затишок і любов. Нехай турбота Богородиці захистить нас від зла, ненависті і поганих думок. Нехай вона поселить в кожному серці повагу, ніжність і віру. Перший сніг нехай вкриє землю, зітре всі неприємності і подарує тільки світлі і гожі думки і бажання. Нехай радість і благодать, народжені Богородицею, живуть в кожній родині, в кожному куточку світу.