Привітання з Покровою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Покровою у прозі, до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Вітаємо з днем ​​Покрова! Нехай буде білою зима, удача, радість, щастя знову нехай прийдуть у всі будинки!

Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Привітати з Покровою

Привітати з Покровою своїми словами

Покров Пресвятої Богородиці вважається одним з найважливіших релігійних свят, але особисто для мене це свято є найулюбленішим, тому я хочу передати і вам любов до цього дня. В першу чергу я хочу привітати вас, а також нагадати, що Богородиця завжди благословляє людей, які ведуть праведне життя. Ви можете це вже сьогодні продемонструвати, а для цього проведіть це свято з рідними людьми, відвідайте храм, думайте про все приємне, тому що немає нічого важливішого за це. Я бажаю вам міцного здоров’ячка, щастя і всього того, що вам необхідно, щоб відчувати себе щасливою людиною. Богородиця явилася людям в день покриву, щоб подарувати їм свою любов. Не забувайте, що вона продовжує і зараз це робити. Я бажаю вам щасливого і радісного свята! Відпочивайте і отримуйте задоволення від цього дня.

Сьогодні ми відзначаємо Покров Пресвятої Богородиці, воістину унікальний і гідне свято для кожної віруючої людини. Бажаю тобі віри в кращі події, бажання подальшого розвитку і активного просування до поставлених цілей. Знаю і вірю в те, що ти неодмінно зможеш відкривати тільки позитивні сторони життя і зможеш зрозуміти, наскільки прихильною буває доля. Бажаю підтримки твого дому, дивного щастя і натхнення. Нехай будь-які мрії знаходять реалізацію в життя. Зберігай, будь ласка, тільки чисті та добрі помисли, ніколи не сумнівайся і не вагайся, а старайся зберегти весь позитив, який спочатку виявився подарованим Господом. Знаю і вірю в те, що ти зможеш досягти такого бажаного щастя і зрозуміти, в якому напрямку потрібно рухатися далі. Приймай мої щирі вітання з наступаючим святом.