Привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію щирих привітань з Трійцею українською, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом – Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя! Побільше радості і добра!

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!