Привітання з Вербною неділею своїми словами, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію кращих привітань з Вербною неділею до сліз, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З Вербною Неділею!Нехай освячені гілочки зберігають тебе, щоб здоров’я було міцним, а настрій відмінним. Щоб твоя життєва дорога була легкою і широкої, щоб в будь-якій справі тобі щастило.

Ангели допомагають, Святі благословляють, Бог зберігає! І нехай так буде завжди! Нехай щастя, яке приходить в Святі дні, залишається на довгі роки. Нехай час, не руйнує родинних зв’язків і не послаблює пам’ять про предків. Нехай з іскристою вербою, запахом ладану і сяйва церковних дзвонів, настає час спокою і миру.

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Привітати з Вербною неділею у прозі

Гілочка верби в ваших руках зустрічає Спасителя душ людських. Нехай він захистить від чорних думок і ворогів. За ваше щастя нехай воює військо його!

Нехай гілки верби, що відзначають вхід Господній в Єрусалим, оберегут від темних сил, дарують здоров’я і світ, спокій і красу, достаток і добробут. Щирої віри в ваші душі і благодаті в серця. Вітаємо з Вербною неділею.

З душевним трепетом і щирим хвилюванням хочу тебе привітати з Вербною Неділею! Як щедра квітуча весна, так нехай буде щедрою і життя твоє! Нехай удачі і успіхи всіх видів і мастей поспішають до тебе назустріч, щоб зустрітися скоріше. Нехай буде життя веселою, підуть напасті, в родині панують лише мир і щастя!

Бажаю тобі міцного здоров’я. Бажаю тобі щастя і поваги. Нехай всі плани виконуються, нехай заповітні бажання збуваються. Молити Господа Бога, дякуй йому за все, що він тобі дає в цьому житті. Нехай Вербну неділю зробить тебе добрішими і щасливішими, а всі невдачі ростять, як лід, при сонячної і теплої погоди!

Нехай гілочка верби ваш будинок захистить, адже в цей недільний ранок та гілочка силу в собі таїть, самим Господом Богом дану. І кожен віруючий християнин в цей прекрасний день несе тільки що розпустилися гілочки до церкви, і там, під священними небокраї, освячує їх, щоб ці дари природи оберігали його будинок від негод. З Вербною Неділею! Поздоровлення на Вербну Неділю 2020 на прозі

З Вербною Неділею! З усією можливою щирістю і теплотою бажаю завжди перебувати в здоров’ї, знаходити час на духовне просвітництво, користуватися своїм допитливим і світлим розумом на користь сім’ї, друзів і нужденним. Зберігайте надію, віру, любов і не забувайте насолоджуватися кожним днем.

Вітаю з Вербною Неділею! Чарівного Вам настрою, величезного щастя, Господнього благословення у всіх справах, великого везіння, прекрасного сьогодення і світлого майбутнього! Нехай усі Ваші найкрасивіші мрії і важливі плани втіляться в повній хороших подій життя!