Привітання з Водохрещем своїми словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Водохрещем , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У нас також ви знайдете багато красивих і прикольних поздоровлень з Хрещенням в віршах.

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

З Хрещенням Господнім! Нехай в житті буде все тільки хороше і світле. Бажаю сімейного благополуччя, фінансової незалежності і свободи вибору.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

З Хрещенням Господнім. Нехай голуб щастя в віконце постукає, нехай крапельки святий водиці зіллються в одне велике озеро чистих надій і щирої радості. Бажаю благодаті на душі і в житті, бажаю любові в серці і в кожному твоєму дні.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з доброї молитвою знайти свою надію, з щирою вірою знайти свій світлий шлях. Нехай Господь тебе позбавить від життєвих бід і негараздів, нехай освячена вода зможе залікувати будь-які хвороби і душевні рани. Бажаю радості і блага, миру і любові.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!