Привітання з Водохрещем своїми словами

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію привітань з Водохрещем , сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Найкрасивіші і добрі слова з поздоровленнями на велике православне свято – Водохреще – несуться прекрасну даму, розумною, чуйною і завжди готової вислухати і допомогти. Дорога, зі святом тебе, нехай у твоєму житті будуть лише взаємна любов, розуміння, благополуччя і радість від кожного прожитого дня. А всі печалі і погані думки нехай змиються святою водою. Не забудь їй вмитися сьогодні!

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

Бажаю скупатися в ополонці, отримати заряд бадьорості, гарного настрою, міцного здоров’я та Божого благословення! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Покропить свята водиця тебе з ніг до голови, нехай небеса подарують світлу надію для серця і душі. І нехай міцнішають хрещенські морози, а разом з ними і твоє здоров’я, і ​​нехай Господь подарує силу – силу віри і любові.

З днем ​​Господнього Богоявлення! Нехай в цей день простяться всі образи і гріши! Нехай Господь Бог піднесе кожній людині саме те, чого він потребує.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.