Привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

У чудовий православне свято – Хрещення Господнє я бажаю вам очищення душі і тіла, свіжості думок і почуттів, зміцнення в серцях ваших віри і надії. Нехай дні ваші будуть наповнені радісними подіями, приємними сюрпризами, світом і любов’ю.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Дозвольте Вас привітати в день великого свята – Водохреща Господнє! Нехай мир і благодать приходить у Ваш будинок. Нехай свята вода змиє весь недуга і подарує міцне здоров’я всієї Вашої сім’ї. Нехай на серце і в душі в цей день буде радісно, ​​тепло і легко. Нехай ніколи не залишає Вас віра, надія і любов. Дай Вам Бог щастя, радості, мудрості і красиве кохання. Нехай завжди буде до Вас прихильна доля.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей світлий день кожен відчує благодать Божого Богоявлення, а разом з нею в будинок прийде променисте світло милості і благословення, радості і очищення душі. Щоб щастя і любові був сповнений кожен будинок, а запалені свічки стали символом надії і віри в краще майбутнє!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем до сліз

Вітаю від щирого серця з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день відкриється дверцята твоєї душі щастя і блага, добра і радості. Бажаю міцного здоров’я тобі і рідним, мирного неба, вірних цілей, чистої любові і згасає надії.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Сьогодні настав велике свято – Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!