Привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Настав Хрещення – щасливий свято! З давніх-давен в цей день повелося влаштовувати купання в ополонці, а після – стрибати через вогнище, щоб зігрітися! Ні багаття, ні ополонці у нас немає, тому я бажаю тобі зануритися з головою у вир пристрасті, а потім зігрітися вогнем ніжності! нехай Господь всемогутній допомагає тобі в житті!

У день Хрещення Господнього хай святий і чистої стане будь-яка вода, нехай вона змиє всі гріхи і печалі, звільнить від тяжких бід і хвороб. Бажаю неймовірного припливу сил, благодатного життя і згасає віри.

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Сердечно вітаю вас із святим святом Хрещення (Богоявлення) Господня! Сьогоднішнє свято – це дар Божої благодаті і щирої молитви всім нам. У ці святкові дні всі ми принесемо додому велику святиню – Водохресну воду, доторкнемся до неї, причастимося її та окропив свої житла. З молитвою на устах і в серці і з думками про те, які наші власні кроки приведуть до очищення від гріхів і до духовного зростання, зробимо крок ми в водохресну воду, як ступив колись у води Йордану Ісус Христос. Щиро бажаю всім через Велику Водохресну Святиню зміцнити совю віру, очистити серця і помисли, і знайти благодать Боговленія!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем у прозі

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Дорогі християни, парафіяни і всі віруючі люди нашої планети вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю вам у цей день зануритися в святу воду, очиститися в ній від болю, ненависті, гріхів і заздрості, набратися здоров’я, сили, душевної краси і любові!