Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

Вітаю з Різдвом Христовим. Всім серцем бажаю миру і гармонії, чарівності і радості, любові і надії, добра і щастя. Нехай твоя краса чарує весь світ, нехай твоя енергетика заряджає всіх навколо позитивом. Бажаю всій твоїй родині здоров’я, бажаю тобі уваги, розуміння, поваги, підтримки і турботи близьких. І нехай Господь береже тебе.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом Христовим! Незважаючи на зиму, це два дуже теплих свята, які несуть людям світло і радість від очікуваних змін. Вони об’єднують нас навколо головних цінностей життя – любові і милосердя, благополуччя сім’ї, здоров’я дітей і близьких. Від щирого серця бажаю Вам у Новому році допомоги Божої в справах, міцності душевних і тілесних сил.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Різдво – найчарівніший свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я тобі бажаю, щоб збулося те, чого ти дуже-дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

Нехай різдвяний стіл ломиться від скоромної їжі, а шлунок наповнюється смакотою швидше, ніж душа – благодаттю!