Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Слова, як посмішка, зігрівають і душу і серце, особливо якщо підібрані до місця. Наші автори зібрали колекцію красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі, сподіваємося що ви знайдете особливі для себе.

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті – відчуття чарівництва.

Нехай добрий світло Віфлеємської зірки освячує кожного в цьому світі! Спокою і радості Вам в дні Різдва Спасителя нашого! Зі святом!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Вітаю з Різдвом Христовим доброго і чудового чоловіка. Побажати хочу міцних сил і поваги оточуючих, доброго здоров’я і благополуччя, щирості душі і щедрості серця, світлого щастя і благородних вчинків.

З Різдвом Христовим Вас! Бережіть рідних, пам’ятайте друзів і забувайте образи!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

Сьогодні хочеться привітати всіх з Різдвом і побажати тільки хорошого! Нехай робота кипить, плани реалізуються, кар’єра зростає, зарплата збільшується. Нехай всі труднощі легко вирішуються, а робота дає чудові результати. Бажаю кожному з вас процвітання і успіху, самореалізації та успіху!

Ніколи не залишай в своєму серці негативу і образ, щоб в ньому завжди залишалося місце для гарного, чистого і приємного! Нехай блиск твоїх очей не тьмяніє і, як раніше, запал випромінюють! З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання до сліз

Нехай цей світлий і велике свято, укутає Вас в шаль благополуччя, добра і чудес. Бажаю міцного здоров’я, нехай нездужання, і поганий настрій ніколи не відвідують Вас. Бажаю жити без непотрібних турбот і зайвих тривог. Нехай серце завжди б’ється лише захопленням, ніжністю, любов’ю і радістю. З Різдвом!